EcoFruitHof is het CPO-vervolg op EcoParkHof, EcoMeerHof, EcoBoomHof en EcoVeldlaan. De bouwwerkzaamheden starten medio 2019.

EcoTuinlaan is een nieuw CPO-initiatief waarvan de inschrijving gestart is.

EcoFruitHof is het CPO-vervolg op EcoParkHof, EcoMeerHof, EcoBoomHof en EcoVeldlaan. Na deze ruim honderd woningen op ruime stadslandbouwkavels in Almere Oosterwold, blijkt er behoefte te zijn aan meer compacte woningen, deels mogelijk voor starters en deels voor kleinere gezinnen of senioren die gelijkvloers willen gaan wonen. EcoFruitHof ligt in de groene omgeving van het Kathedralenbos, het grootste aaneengeschakelde bosgebied met de Kemphaan en het Cirkelbos aan de oostzijde van Almere-Stad. De naam EcoFruitHof staat voor Ecologisch en Economisch wonen waarbij het fruit telen en uitruilen mogelijk is op de ruime eigen kavels. EcoFruitHof heeft een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0 en is daarbij energie-neutraal. De bouw is recent gestart, oplevering eind 2019.

3d impressie

3d impressie

Start bouw: eerste paal 21/6/2019

Meer informatie www.ecofruithof.nl

EcoTuinlaan is een nieuw CPO-initiatief van Eco Architectuur. De woningen onderscheiden zich van de eerdere woningen door het gebruik van modulaire binnenruimtes van 6.0 x 6.0 meter, schakelbaar vanaf 3 modules (108 m²). Op deze wijze is individueel de grootte en vorm van de woning af te stemmen op de wensen van de eindgebruiker.

3d impressie

3d impressie

Meer informatie www.ecotuinlaan.nl